Φ.Ω.Π.ΔΩ.--TIMBRADO ESPAÑOL EL GRAN TENOR--Η ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ -->>


Translate

Search Box (αναζήτηση)

Φίλοι ωδικών πτηνών Δωδεκανήσου





2ος Διαγωνισμός - Εκθεση Καναρινιών Φωνής Τιμπραντο Εσπανολ 2014-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ος Διαγωνισμός - Εκθεση Καναρινιών Φωνής Τιμπραντο Εσπανολ 2014


Αγαπητοί φίλοι σας ενημερώνουμε πως για δεύτερη φορά στην Ρόδο και γενικότερα στα Δωδεκάνησα θα διεξαχθεί διαγωνισμός στα  καναρίνια φωνής  TIMBRADO ESPANOL   κατηγορίες  C1 stam (ομάδες) – C2 μονά.



Οι  ημερομηνίες θα είναι από 06 έως και 11 Δεκεμβρίου .Τόπος διεξαγωγής θα είναι στο πνευματικό κέντρο Ταξιάρχων Αρχαγγέλου   έναντι Κέντρου υγείας Αρχάγγελου  Ρόδου.

Κριτής του  διαγωνισμού θα είναι ο κύριος CIPRIANO SALAS BLANCO .

Συνοπτικά το πρόγραμμα θα είναι έως εξής:


·       Σάββατο 06 Δεκέμβριου  εγκλωβισμός

·       Κυριακή 07 Δεκέμβριου  εγκλωβισμός

·       Δευτέρα και Τρίτη 08-09 Κρίση πουλιών

·       09-12-14 Απόγευμα ανακοίνωση  αποτελεσμάτων και απονομή βραβείων


θα ακολουθήσει σεμινάριο στα καναρίνια ΤΙΜΠΡΑΝΤΟ


10-12-2014 έναρξη έκθεσης  έως και 11 Δεκεμβρίου .

Όσοι φίλοι θέλουν και εφόσον τα χρονικά περιθώρια το επιτρέπουν, θα μπορέσουν να κρίνουν εκείνα τα πουλιά τους (εκτός διαγωνισμού) τα οποία δεν μπορούν να διαγωνιστούν για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο π.χ. καναρίνια χωρίς δαχτυλίδια ή πουλιά παλιότερων ετών. Η κρίση αυτή έχει στόχο τον έλεγχο της ποιότητας των γεννητόρων και της εκτροφής γενικότερα.
~Σημείωση: Με βάση το Γενικό Κανονισμό Εκθέσεων, υπάρχουν 3 κατηγορίες έκθεσης. Α= διαγωνιζόμενα πουλιά με βραβεία, Β= πουλιά με κρίση χωρίς συμμετοχή στα βραβεία, Γ= πουλιά για ανταλλαγές.

Για όσα μέλη θα είναι δύσκολο να παραβρεθούν ή να μεταφέρουν τα καναρίνια τους ή για οποιαδήποτε τυχόν άλλη απορία, ο σύλλογος θα προσπαθήσει να βοηθήσει όπου μπορεί . Για αυτόν τον λόγο μπορείτε να επικοινωνείτε στο 699 759 5723  ή στο Mail foptdo@gmail.com του συλλόγου

Τέλος ανακοινώνεται πως υπάρχει η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενίας για επισκέπτες από άλλες περιοχές. Όποιος επιθυμεί η διαμονή θα είναι δωρεάν .


Είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό 

Με φιλική εκτίμηση το Δ.Σ.