Φ.Ω.Π.ΔΩ.--TIMBRADO ESPAÑOL EL GRAN TENOR--Η ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ -->>


Translate

Search Box (αναζήτηση)

Φίλοι ωδικών πτηνών Δωδεκανήσου





ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΥΓΟΤΡΟΦΗΣ

 
 
 
 
Αγαπητοί φίλοι θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας μια ωραία εύκολη φτηνή και γρήγορη συνταγή αυγοτροφης. Μπορείτε να την προσφέρεται φρέσκια που είναι ότι καλύτερο η μετά από μια δυο μέρες διατήρησης της στο ψυγείο .
Αυτά που θα χρειαστείτε για 10 πουλάκια περίπου είναι 1 αυγό βρασμένο (σφιχτό) δυο χούφτες νιφάδες βρώμης καθαρισμένη από το super market και ένα κουταλάκι ρίγανη ένα κουταλάκι του γλυκού γάλα υψηλής παστερίωσης.
Λιώνουμε το αυγό με ένα πιρούνι σε ένα μπολ μέχρι να γίνει πολύ αφράτο έπειτα προσθέτουμε σιγά σιγά της νιφάδες , (εδώ θα ήθελα να πω σε όσους μπορούν θα ήτανε καλύτερο να τις τρίψουμε σε σκόνη με ένα μπλέντερ ) , μέχρι να γίνει το μείγμα αφράτο αλλά ούτε πολύ σκληρό ούτε μαλακό στο τέλος  ανακατεύουμε την ρίγανη και μια κουταλιά γάλα και έτοιμη αυγοτροφουλα μας .Πιστεύω πως είναι μια γρήγορη και έξυπνη λύση που καλύπτει τις ανάγκες του πουλιών μας εγώ το δοκίμασα και το τσάκισαν περιμένω εντυπώσεις !!!!!!!!!Μην ξεχάσουμε να πούμε πως είχαμε την βοήθεια του φίλου Καραγεώργου Δημήτρη.!