Φ.Ω.Π.ΔΩ.--TIMBRADO ESPAÑOL EL GRAN TENOR--Η ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ -->>


Translate

Search Box (αναζήτηση)

Φίλοι ωδικών πτηνών Δωδεκανήσου






Αγαπητοί Φίλοι με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η εκδήλωση του συλλόγου μας με θέμα <<Σεμινάριο στο Ισπανό Τενόρο >>  TIMBRADO ESPANOL!!!


Το σεμινάριο διεξαχθεί  την 01 Απριλίου 2012 και πραγματοποιήθηκε  στο πολιτιστικό κέντρο του αρχάγγελου της Ρόδου ο Αιθωνας .

Ο ομιλητής μας ήτανε ο ΣΙΠΡΙΑΝΟ ΣΑΛΑΣ ΜΠΛΑΝΚΟ   διεθνής κριτής στα  καναρίνια ΤΙΜΠΡΑΝΤΟΣ  και πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της Ισπανικής ομοσπονδίας FOCDE !!
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήτανε τα εξής :


- Πιο είμαι το καναρίνι τιμπραντο , ποια η ιστορία του και η εξέλιξη του στον χρόνο .

- Ποια είναι η αξιολόγηση του , οι φωνές του πως κρίνονται και ποια η σημασία τους!

- Ποίες είναι οι αρνητικές notes και πως μπορούμε να τις καταλάβουμε .

- Ποια είναι η σημερινή κατάσταση στην Ισπανία και τι γίνετε σχετικά με το ασυνεχές καναρίνι που προσπαθεί να ανακηρυχθεί ως καινούργια ράτσα .

 Τέλος οι παρευρισκόμενοι θέσανε τις απορίες τους και συζήτησαν προσωπικά με τον κριτή σχετικά με όσα θέματα τους απασχολούν !!!

Μια και ο σύλλογος μας είναι καινούργιος και σε πολύ ανοδικό στάδιο θεωρούμε πολύ καλή την πορεία γενικά όπως και των μελών που των αποτελούν !! 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως το  ΡΑΔΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ που συνέβαλε άλλη μια φορά να διαφημίσει  την εκδήλωση μας αφιλοκερδώς , τον πολιτιστικό σύλλογο ¨Ο ΑΙΘΩΝΑΣ¨ και τον Πρόεδρο του Κο. Διμελή Νικόλαο ,τα μέλη του συλλόγου μας που στήριξαν και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ( ακόμη και αυτά που δεν βρίσκονταν εκεί ),και τέλος τον Κο. Cipriano που μεγάλη του χαρά μας πρόσφερε τις γνώσεις του !!




Η εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε θα αρχειοθετηθεί στο αρχείο του συλλόγου μας  και επίσης  θα μοιραστεί σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας !!

Υ.Γ. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΡΜΗΝΙΑ !!!