Φ.Ω.Π.ΔΩ.--TIMBRADO ESPAÑOL EL GRAN TENOR--Η ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ -->>


Translate

Search Box (αναζήτηση)

Φίλοι ωδικών πτηνών Δωδεκανήσου





Συνεδρίασης του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου


Συνεδρίασης του προσωρινού  Διοικητικού Συμβουλίου του Μη Κερδοσκοπικού συλλόγου  με την επωνυμία
««ΦΙΛΟΙ ΩΔΙΚΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (Φ. Ω. Π. ΔΩ) »
της 05-03-2012
Συνήλθε , σήμερα, την 05 Μαρτίου 2012, ημέρα Δευτέρα  και ώρα 16η απογευματινή , στα γραφεία της εδρεύουσας στο Δήμο Ρόδου περιοχή Αρχαγγέλου   ,  ο μη κερδοσκοπικoς σύλλογος  με την επωνυμία: «ΦΙΛΟΙ ΩΔΙΚΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ » και με διακριτικό τίτλο “ Φ. Ω. Π. ΔΩ ” που εκπροσωπείται νόμιμα, εκτάκτως και  αυτοκλήτως από  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της.
Κατά τη συνεδρίαση παρέστησαν όλα τα μέλη του Συνεπώς είναι δυνατή η λήψη αποφάσεων, κατά το νόμο και το καταστατικό.
Θέμα ημερήσιας διάταξης:
Α) Διεξαγωγή  Σεμιναρίου με θέμα : Γενική ενημέρωση για τα ωδικά καναρίνια Timbrados  από τον Ισπανό κριτή  CIPRIANO CALAS BLANKO το οποίο θα γίνει   στα γραφεία του συλλόγου στην Αρχάγγελο Ρόδου με γενική είσοδο για όλους τα € 5.
Β) Έγκριση εξοδολόγιου για τη διεξαγωγή ανωτέρου  του σεμιναρίου
Γ) Διεξαγωγή ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ  την 11η Μαρτίου 2012.
Δ) Κατάθεση υπομνήματος εξόδων της διεξαγωγής Έκθεσης και Σεμιναρίου της 7 και 8 Ιανουαρίου 2012
Με την έναρξη της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ ΚΙΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι η  διεξαγωγή  του σεμιναρίου   θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου στην  Αρχάγγελο Ρόδου την  Κυριακή 01/04/2012  και θα αφορά : Γενική ενημέρωση για τα ωδικά καναρίνια Timbrados  από τον Ισπανό κριτή  CIPRIANO CALAS BLANKO
Ο Πρόεδρος, εισηγήθηκε επίσης όλα τα έξοδα της εκδήλωσης να καταβληθούν από το ταμείο του συλλόγου και στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος θα καταθέσει υπόμνημα με την ανάλυση των εξόδων της διοργάνωσης καθώς και ότι η γενική είσοδος στο σεμινάριο θα είναι € 5 . Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα  πάνε στο ταμείο του συλλόγου .
Επίσης ο πρόεδρος συγκάλεσε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για την  11η Μαρτίου 2012 και τέλος παρέδωσε υπόμνημα  των εξόδων της διεξαγωγής Έκθεσης και Σεμιναρίου της 7 και 8 Ιανουαρίου 2012 το οποίο και θα ενσωματωθεί στο παρόν πρακτικό
Οι  ως άνω εισηγήσεις  έγιναν , ομόφωνα αποδεκτές  από το Διοικητικό Συμβούλιο.